SML AMOQ SM-Motocross 2022 kauden kilpailukalenteri
(luokat MX125, MX2 sekä MX1)
sekä live-lähetykset:

Karkkila 22.5. sunnuntai
Siilinjärvi 19.6. sunnuntai
Orimattila 17.7 sunnuntai
Tampere 30.7. lauantai
Alavus 21.8. sunnuntai
Imatra 11.9. sunnuntai
Heinola 25.9. Joukkue SM sunnuntai

Lehdistötiedote – 6.5.2022
 

Duellin omistama AMOQ motocrossin SM-sarjan pääyhteistyökumppaniksi
 
Toukokuussa käynnistyvän motocrossin SM-sarjan pääyhteistyökumppanina kaudella 2022 nähdään juuri lanseerattu motocross-tuotebrändi AMOQ. Toisena yhteistyökumppanina tulevalla kaudella jatkaa aikaisempien kausien tapaan Pirelli. Kotimainen SM-sarja sisältää yhteensä seitsemän osakilpailua ja sarja tullaan kilpailemaan nimellä SML AMOQ SM-Motocross 2022.
 
Keväällä 2022 lanseerattu Duellin omistama AMOQ MX motocross-mallisto tuo markkinoille niin kilpailu- kuin harrastekäyttöönkin suunniteltuja motocross-vaatteita, kypäriä, ajolaseja, suojia ja tarvikkeita. AMOQ tunnetaan moottorikelkkavaatteistaan, jotka ottivat vahvan jalansijan markkinoilla heti tuotteiden lanseerauksen yhteydessä talvella 2021. Nyt lanseerattava motocross-mallisto onkin motocross-markkinoilla paljon odotettu uutuus.
 
”Olemme erittäin iloisia juuri solmitusta yhteistyöstä motocrossin SM-sarjan kanssa. AMOQ Snow otettiin markkinoilla hyvin vastaan ja odotamme ehdottomasti samalaista menestystä myös juuri lanseeratulle motocross-mallistolle. Motocross on lajina lähellä sydäntäni aiemman kilpaurani ansiosta ja siksikin toteutunut yhteistyö tuntuu erityisen hyvältä. AMOQ MX on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja tuotteissa yhdistyy laadukkaat materiaalit sekä tietysti turvallisuus, joka on erityisen tärkeää näin vaativassa lajissa”, kommentoi Duellin toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä.
 
Yhteistyö Duellin ja AMOQin kanssa on todella hieno uutinen, toteaa SML:n pääsihteeri Ville Salonen: ”Motocrossin SM-sarja on Suomen Moottoriliitolle erittäin tärkeä kilpailusarja ja olemme todella iloisia, että saamme Duellin myötä AMOQin SM-sarjan pääyhteistyökumppaniksi 100-vuotisjuhlavuonna 2022. Yhteistyön myötä kilpailujen järjestämiseen kohdistuva tuki on ensiarvoisen tärkeää ja näin pystymme omalta osaltamme auttamaan SM-kilpailuja järjestäviä moottorikerhoja. Haluan omasta puolestani kiittää lämpimästi Duellia yhteistyöstä ja on hienoa saada uusi pääyhteistyökumppani kesän SM-sarjaan.”